Lietuvos žuvys - Apie žuvis.lt žvejų svetainė

Puslapio žemelapis

Orai Vilniuje
Orai Kaune
Orai Klaipėdoje

Šutintas karšis

Reikia:

• 1 kg karšio

• 20 g sviesto

• ½ citrinos

• Prieskonių(pipirai, druska, žuvų prieskoniai) ar pagal skonį.

• Prieskoninių daržovių(morka, svogūnai, petražolių, salierų, porų) ar pagal skonį.

• Stiklinės grietinėlės

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupučiu vandens, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir šutinima. Supilama pakaitinta grietinėlė, sviestas. Tinka patiekti su pupelėmis, kepintais žiediniais kopūstais, makaronais.